tisdag 19 augusti 2014

Är det bara jag, eller finns det lite höst i luften?


Regnet slår mot fönstret och det känns inte faktiskt helt okej att sitta inne och dricka en varm kopp te. Jag tror faktiskt att det är kopparna te jag saknat mest under sommaren. Att kunna krypa upp i soffan och njuta av Twinings Lemon Tea utan att svettas är underbart.
Hösten och vintern har alltid varit, och kommer alltid vara, mina favoritårstider. Visst, det finns något fint i att under våren kunna promenera ute och kolla på alla nya tussilagon som vuxit upp i dikena, men det finns också något underbart med tiden då trädens löv ändrat färg och luften är ljuvligt krispig.
Den här hösten kommer vara annorlunda för mig på många sätt. För det första så är det första gången i mitt liv jag inte kommer att "börja skolan" under hösten, kommer bara läsa en liten kurs på distans i tyska och för det andra kommer jag åka iväg till Tyskland och prov-jobba under ett par dagar. Provar även på livet som arbetssökande, även om jag inte direkt har lite att göra med lite extra-jobb både i stall, kyrka och styrelsearbete.
Men men, jag ser fram emot en ljuvlig höst med många friska promenader och mysiga kvällar under filten i soffan med en kopp te och bra bok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar