lördag 26 november 2016

Vilken dag är det egentligen?!


Den frågan fick jag ställa mig själv natten till tisdagen när jag satt i passagerarsätet i en liten blå bil som rullade av färjan mellan Oskarshamn och Visby. Det har varit ett par intensiva veckor som kulminerade i förra helgen. Förra veckan var det bara Samverkande studenter som fanns i mitt huvud. Samverkande studenter, SamS, är en undergruppering till Sveriges förenade studentkårer och i år var det dags för Rindi att stå som värdkår för årsstämman. Jag fick uppdraget att vara projektledare för helgen och fixade allt ifrån vandrarhem till fika och möteslokaler. Tyvärr hann jag aldrig vara med på själva mötet utan fick rodda en massa "bakom kulisserna" istället, men det var roligt att få träffa både nya och gamla bekantskaper. 


På fredagskvällen bjöd ett av våra dryckessällskap in till sittning med tema Pirater. Själv blev jag med-dragen i sista sekund, men jag är ändå ganska nöjd med outfiten som plockades ihop på ungefär tio minuter! Kvällen bjöd på allt ifrån fiskbulle-beer-pong till allsång, en typiskt bra kväll helt enkelt!


Söndagen kom och det var dags att runda av möteshelgen, halv-springa en stadsvandring och snabbt besöka julmarknaden på Wisby strand innan jag kastade mig in i passagerarsätet för att rulla ombord på färjan till Oskarshamn. Strax innan midnatt stängdes bilen av och vi hade anlänt till vår destination; Karlsborg. Det blev en riktig snabbvisit så efter frukost och lite studier tog vi en sväng runt fästningen och sedan var det dags att rulla tillbaka mot Oskarshamn och vid midnatt var vi framme i Visby igen.


Nu har jag haft det lite lugnare med bara ett pass i baren under gårdagen och i morgon ska jag jobba kväll i domkyrkan. Måste få undan lite studier som tyvärr fått lida lite under denna intensiva period. Men det är bara att bita ihop och försöka styra tankarna åt studier istället för annat!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar