söndag 8 januari 2017

Nytt år, nya utmaningar

Klockan är nu en bra bit efter två på eftermiddagen och här sitter jag nedbäddad i sängen fortfarande iklädd pyjamas. Det har bara gått åtta dagar på 2017 men det känns som att det varit otroligt många fler med tanke på allt jag hunnit göra. Firade nyår i Häggvik utanför Stockholm och redan dagen efter så tackade vi för oss och åkte tillbaka till Visby (födelsedagsfirandet blev djupa samtal i bil och sedan filmtittande på en av Destination Gotlands färjor), jag har firat en kompis födelsedag med middag på White Guide-restaurangen G:a Masters här i Visby, varit och röjt lite smått på krogen, åkt presenning i Nordegravar, lämnat in massor av skoluppgifter.. Ja, om detta är ett smakprov på hur 2017 ska bli så är det till att äta lite lugnande för magen :)

Lite fika jag bjöd släkten på i mellandagarna.

Just nu sitter jag och kikar lite på Blocket efter bostäder som hyrs ut. Tar ju examen till sommaren så om jag vill bo kvar här så gäller det att hitta en privat uthyrare. Bostadsmarknaden är ju som bekant inte speciellt bra i Sverige, vilket den inte heller är här på Gotland. Det är hyfsat lätt att hitta bostad som du får flytta från när sommarmånaderna kommer. Håller tummarna för att det ska lösa sig för jag är inte redo att lämna Gotland ännu!

1 kommentar:

  1. شركة تنظيف بالرياض رخيصه - خصم 50%- ركن كلين للخدمات المنزلية
    لنظافة شيئا ضروريا وخاصة عند تواجد اطفال صغار يخشي عليهم من الاتربة افضل شركة تنظيف فلل بالرياض تقدم لكم افضل خدمة تنظيف الفلل الجديده و المفروشة، تتميز بوجود عمالة على اعلى مستوى من الخبرة والعمل والامانة .

    شركتنا شركة غسيل موكيت بالرياض تتخصص فى القيام بأعمال تنظيف الموكيت ونظرا لحساسية التعامل مع الموكيت فشركتنا تعتمد على أدوات محددة لسلامة الموكيت وعدم تجريحه .

    وبالطبع يكون عمل تنظيف مساجد بالرياض أكثر صعوبة، حيث أن المساجد هي بيوت الله تعالى ومن الضروري أن تبقى مفتوحة دائماً لأداء الصلوات الخمس ، وعلي الشركة إتمام مهمة تنظيف الموكيت في أسرع وقت ويتم تجفيفه أيضا حتي يصبح جاهزاً للفرش والصلاة عليه في أوقات الصلوات الخمس دون تأخير .

    SvaraRadera